SNE EXCEL TEA


Excel Tea

SNE EXCEL TEA
diperbuat daripada tumbuhan semula jadi,, seperti buah howthorn, stigma jagung, daun seabuckthorn ,, dan aloe vera,, yang memberikan manfaat kepada tubuh manusia,, Bahan aktive nutrien di ekstrak menggunakan teknologi moden dan tidak tercemar,,, ia juga tanpa kesan sampingan,, Ia mampu membuang toksin dan logam berat dari dalam tubuh,, yang akan mengurangkan pigmentasi , menggalakkan kulit berseri disamping dapat menghapuskan lemak yang berlebihan dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan

fungsi:
  • menyingkirkan toksin dalaman dan toksin luaran
  • meredakan konstipasi dan melindungi hati dan pundi hempedu
  • mengurangkan lipid darah
  • menentang virus
  • membaiki tekstur kulit
  • menghilangkan lemak dan membantu dalam pelangsingan
  • melewatkan proses penuaan
  • fungsi detoksifikasi lembab ( pigmentasi , nafas berbau, kulit pucat, insomnia,, tekanan darah tinggi, paras kolestrol tinggi , hati dan gangguan hempedu,, obesiti dan buasir )
  • melegakan sembelit
ni excel yang mir sendiri menggunakannya
saiz dia macam product biasa
dalam ada 30 paket,, guna satu hari 1 paket saja,,
senarai kandungan nya,,
no rujukan,, ada gak harga nya ditepi kotak dan pengesahan halal
RM90.00 ..  dalam satu kotak ada 30 paket,, so satu paket rm 3 hinggit la kan,,tapi mujarab,,

 eemm ok mir nak cite pengalaman mir sendiri yang menggunakan product ni,,
1 bancuhan ( menggunakan air panas , macam kita buat teh biasa,, cuma tak letak gula)
1st guna,, bau dia tak ler seteruk teh pelangsingan yang mir sendiri pernah cuba ini,, but ada sedikit bau halia rasanya,, cuma rasanya tawar,, dan ok,, tak teruk,, rasa biasa-biasa jer,,,
mir suka minum masa dia suam-suam sebab mir tak berapa biasa minum air sejuk huhuhu
eemm masa mir mula-mula minum teh ni kan,, bahagian PERUT,, PUNGGUNG DAN TEPI PINGGANG ,,, mir rasa agak panas skit,, siapa yang pernah minum mungkin akan akui apa yang mir rasa,, panas dia biasa jer,, cuma panas macam berpeluh ler,, mungkin tindak balas masa mir minum tu dia buang toxin area situ sebab mir banyak lemak di bahagian situ ler,, tapi berpeluh kat bahagian tu je la,, takde la satu badan,, kalau satu badan tu mungkin dari tindak balas korang minum air panas kan,, hehehe tu standart le,, cuma mir dapat rasakan kelainan di 3 bahagian tu ,,,
yang kelakarnya,,
mir akui mir pernah mencuba product teh herba sebelum ni,, dan ada le berak-berak dulu,, but teh ni,,takde plak kesan effect macam berak-berak ker kan,, tapiiiiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
waaahh panjang nyer tapi dia,,,,,, kannnnnnn
masa 1 st time mir membuang air besar selepas menggunakan product ni di pagi hari masa mir pagi,,( sebab mir minum malam kul 9 malam 2 jam sebelum mir nak tido ,, wah detailnya kan,,, ) mir rasa,, ari tu la mir berak paling BUSUK u ols hahahahahaha ,, bila fikir-fikir nak pitam sebab hidu benda tu pun ada kan,, al maklum ler toilet mir kecik je,,, so sendiri bau le kan,, masa tengah bekerja kat dalam tu,, hahahahahah
mungkin toksin sebelum ni yang agak tepu dalam lemak mir di pecah kan kotttt,,, dan sejak tu mir jatuh hati dengan product ni,,,
nanti mir share kat u ols pic testimoni mir guna product ni

No comments: