SNE BEUTSKIN ESSENCE

Alhamdulillah,, mir terbuka hati untuk membuka satu lagi blog, bukan sekadar suka-suka,, dan bukan sebab mir jeles dan ingin menabur pasir kat bisnes orang lain,, tapi ia adalah berdasarkan pengalaman mir sendiri,, di blog mir ini nanti mir akan cerita kan serba sedikit pengalaman mir,, dan juga rakan-rakan terdekat mir tentang product yang mir rasa rancak diperkatakan,,, yaaa ammpunnn,,,

LOGO blog AA huhuhuh
  tu diaa,, belum apa-apa dah ada logo katanya,, kan,, padahal kang malas nak tepek logo ni ,, tapi untuk langkah permulaan katanya,, mir mulakan benda yang kecik-kecik dulu,, kang dah besor.. mir tepek benda lain plak hehehehe


beutskin essence katanya,.,.
 ok untuk product pertama yang mir ingin perkenalkan pada u ols ,, adalah product SNE BEUTSKIN ESSENCE ,, so far,, mir sendiri dah menggunakan product ni,, dan sehingga kini masih lagi menggunakannya, alhamdulillah,, berkesan,, dan mir sendiri puas hati,, nanti mir akan cite testimoni,, sebab mula-mula guna mir tak percaya,, tapi lepasmir sendiri menggunakannyaa....VAAASSSS u ols,,,

ni isi kandungan dia,, dalam ada banyak lagi,, tapi u ols tatap yang ni dulu erk sebab cite pasal product ni banyak lagi
kotak luaran nyaaa,,
occay,, mir nak cite skit pasal product  ni,, disebabkan mir sendiri dah gunakan,, mir tau ramai kengkawan mir nak kulit puteh gebu kan,, pastu kalau boleh pori-pori jerawat tu nak dikecilkan... muka ala-ala artis, bangun-bangun tido je dah vasss keba booomm,, dan mir pun ada gak nawaitu macam,, maklum le mir kan kulit ala-ala sendu skit ala-ala bawah bontot periuk gitiew,,

so di sebabkan mir nak putih gebu macam kulit artis korea dan usia dah agak lanjut ,, mir pun usaha la skit cari product di internet,, pastu beli,, try,,,, beli product pemutih kulit,, dan mir akui mir sendiri pernah guna product yang memerlukan mir buat enjection,, ( gilller tak ) kira berhabis ler jugak,, tapi mir tak nafikan selepas mir gunakan product tersebut ada kesan  putih skit gak ler kat mir,, tapi tak ketara ,dan tak kekal sangat, tapi mir faham,, tiada benda yang kekal di muka bumi ini,, melainkan ALLAH,,

ni lak di kandungannya
di sahkan oleh kementerian,, siap ada no registration ,, pastu ada logo halal
occay,, past mir dah guna product segala bagai,, bulan lepas mir terjumpa seseorang kawan mir,, muka dia sangat sendu,, mir tak tipu,,, kang kalau mir tulis lebih-lebih korang mesti cop blog mir blog carut plak,, so baik mir tak yah tulis, huhuhuhuh,,,

kawan mir tu ,, dulu masa dalam kuliah zaman mir belajar dulu,, muka dia takde le meletop ,, tapi kira ok le jugak,,

past habis belajar,, kami semua bawa haluan masing-masing,,mir dah agak lama gak tak jumpa dia.. lost contact,, pastu tahun lepas mir terjumpa dia masa mir ngah keje,, tak sangka dia bertambah sendu,, dah kurus kering,, macam "minah pet" plak mir nengok.. yaa ampun,,tercarut plak- ops!

Di jadikan cerita,, dia ni ada ler buat keje part time kat area opis mir,, dalam sebulan je contract dia,, dalam tempuh tu takde le sebarang perubahan mir nampak,masih macam tu,,, pastu dia habis contract,, kami lost contact,,

yang buat mir teruja tu,, mir terjumpa dia u ols masa mir pergi beli satu product kesihatan di satu mall,, masa tu mir gak terkejut le ,, muka dia VASSSSSS,,,,, lain giler,, mir apa lagi,, risik-risik le kat dia kan,, mana tau tuah seri dia jatuh kat mir,,

pastu kami terus berhubung,, nasib dia tak lokek ilmu kan,, dan dia perkenalkan kat mir product ni,,

 SNE BEUTSKIN ESSENCE,,,,

mir awal nya,, agak kuatir gak,, sebab mir bukan percaya product jenis yang macam ni ( kekwat ni,, padahal dah habis beribu gak putihkan kulit beli product lain )...dan mir terus dapatkan product tersebut,,

balik dari jumpa dia,, terus mir GOOGLE u ols,, wahhh tak sangka banyak hasil yang mir dapat korek,,
dan sekarang,, benda tu mir nak kongsi kat korang semua plak,,

rm 240.00 hinggit
yup harga nya RM240.00 hinggit,,,  pada yang mula-mula nengok akan sentap,, ala-ala putus nyawa kann,, mir dulu macam korang gak,, sebab gaji mir besar kuku jer,, tapi mir pasti,, korang banyak beli product yang entah hape-hape kan,,  tapi percaya la,, korang takkan menyesal,, mir akan buktikan testimoni mir sendiri,, bukan kawan mir yang minah pet tu dulu tau,, tapi mir sendiri sebagai pengguna,,


bersambung ...

1 comment:

Nur Al Islam said...

Suka cara penulisan awk. sgt peramah n membuat org tertarik utk bace. :)