SNE CAPSULE


SNE CAPSULE


SNE Natural Essence menggunakan mucopolysaccharides makro molekul sebagai ramuan utamanya ditambah dengan intipati bio-, liar Fructus Hippophae (seabuckthorn) minyak, diekstrak dan ditapis menggunakan teknik supercritical carbon dioxide extractive. Ia juga menggunakan sumber alam semula jadi, dan sebatian nutrien kaya digabungkan dalam bahagian yang terbaik ke dalam satu produk, menggunakan teknologi baru "Penguraian Enzim Rapid".
Satu kapsul kecil SNE Natural Essence mengandungi bahan-bahan; asid nukleik, karotenoid, fosfolipid, vitamin, mineral seperti besi, kalsium, magnesium, iodin, fosforus, natrium, dan lain-lain itu, ia berkesan dalam menghapuskan toksin dan radikal bebas , meningkatkan sistem imun, mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf dan sistem endokrin, dan mengawal pembaikan sel untuk mencapai metabolisme optimum.


Ia adalah keunikan Utama:

 Menghapuskan elemen radikal bebas dan berbahaya.

· Meningkatkan fungsi sistem imun

· Mencegah pelbagai penyakit dalam sistem pencernaan

· Mengurangkan lipid darah dan paras kolesterol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular

· Mencegah dan melegakan jangkitan influenza

· Berkesan merawat terbakar, parut, reput fros dan bedsores
· Mencegah kerosakan yang disebabkan oleh radiasi dan oksidasi

· Menggalakkan peredaran darah dan mengurangkan pembentukan thrombus; mempercepatkan penyembuhan luka selepas pembedahan

· Sesuai untuk wanita kerana ia menghalang dan merawat pelbagai masalah sakit puan

· Membantu dalam pembangunan fizikal dan mental kanak-kanak

· Menggalakkan kulit yang sihat dan melambatkan proses penuaan

eemm fungsi yang paling best tentang capsule ni,, dia juga boleh membantu membaiki tisu kulit dengan cepat,, salah satunya ,, mempercepatkan proses baik pulih kulit akibat jerawat dan  penyakit kulit,, tapi product ni tak terhad pada penyakit tu je,, kolestrol,, diabetis pun dia leh bantu gak,,,

kes jerawat
NAMA : ROSESKIE
MASALAH : JERAWAT
JENIS SNE YANG DI AMBIL : SNE CAPSULE
PENGAMBILAN :  4 BIJI SEHARI ( 2 BIJI PAGI DAN 2 BIJI MALAM )


Sebulan selepas pengambilan,, jerawat di kawal dan kulit akan menjadi kering,,masa ni jerawat makin berkurang

selepas 3 bulan,, jerawat berkurangan ,, dan kulit menjadi bersih

mir sendiri pernah mengalami masalah jerawat macam ni,, hampir 2 tahun gak ler,, tapi masa ni mir takde la menggunakan product ni cuma masa nak berubat muka mir kira habis beribu la juga,, macam-macam product mir try,, pastu siap g facial bagai,, so far masa muka mir teruk,, product ni mir tak kenal lagi,, rakan-rakan mir yang dh pernah try dia kata bagus,, hasil pun puas hati,,


KES KE 2

 NAMA : JAMLIAH BT ABDUL KADIA ALAMAT : JENJAROM
NAMA PENYAKIT : PSORIASIS - KULIT BENGKAK, RUAM , MENGELUPAS ,,,
SENDIJARI JARI KAKI ,TANGAN SEDIKIT GATAL ..
PRODUCT YANG DI GUNAKAN : SNE CAPSULE + BEUTSKIN
KADAR PENGAMBILAN: 8 BIJI SEHARI ( SELAMA 3 BULAN )


TAK CAYA CUBA TENGOK PIC BELAKANG MAKCIK NI,,NI KAT OPIS SNE

kulit dah meletop,,. dah jadi duta dah akak ni heheheh

apa yang mir perhatikan Product ni amat laris di pasaran,, sebab dia membantu badan kita bertindak lebih laju ,, tapi proses pembaikan bergantung pada tubuh seseorang,, contoh mir sendiri,, mir nak turun kan berat badan,, tapi mir ni jenis suka makan banyak hehehe,, so mungkin akan slow skit ler proses tu,,

Kadar pembaikan seseorang bergantung pada fungsi badan juga,, kadang-kadang hasil yang di tunjukkan tidak sama ,, ada orang dia makan hari ni,, 7 hari dah ada kesan,, ( mir guna Beutskin essence 5 hari mir dah rasa kulit putih huhuhuh ) so jangan past makan ni u ols give up plak,,

akak jamliah ni pun makan pic ni 9 bulan,, korang yang baru guna 7 hari dah bising,, susah gak kan,, yang penting kita berusaha dan mencuba kan,,


ada banyak testimoni tentang kapsule ni,, nanti ada masa mir sambung lagi tau,,,

SEBARANG PERTANYAAN,, DAN NAK TEMPAH PRODUCT LEH CALL MIR 0173980989


3 comments:

Anonymous said...

talked about many people settle their particular financial loans punctually and even with no charges
A number one bill good cause expects the amount of men and women making use of these people pertaining to aid throughout online payday loan bills so that you can 2 bottle this. debt good cause pronounces close to used a cash advance, high appeal to borrowing products this year. That charity states that a couple of years before the sheer number of people with them was basically unimportant.
szybka pożyczka
pożyczki prywatne
kredyt pozabankowy od reki
pożyczka bez banku
pożyczka na dowód

http://kredytybezbik24.net.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl

Anonymous said...

Pożyczki pozyczki pozabankowe taki wybór dla osób jakie mają problemy wraz z spłatą deklaracji.
Inwestorzy którzy udzielają Pożyczek pozabankowych pod spodem zastaw
nieruchomości najczęściej oferują swoim klienta uproszczone procedury ubiegania się o tego typu pożyczki.
Pożyczki bez Bik zwane także poza bankowymi inwestorów na spłatę różnego typu zaburzeń wynikających np.

zaburzeniach spółdzielni mieszkaniowej.

Aby ubiegać się o pożyczkę pozabankową od własnego inwestora
zwaną również pożyczką bez Bik albo kredyty wyjąwszy Bik należy
zaprezentować dokumenty niezbędne do analizy przedmiotu zabezpieczenia czyli posiadłości.

Poszukujesz sprawdzonej i wypróbowanej pożyczki wyjąwszy Bik?
Obowiązkowo sprawdź naszą ofertę jesteśmy najlepszą korporacją
na rynku posiadamy szereg rozwiązań nie dostępnych nigdzie indziej.
Jedynie u nas możesz bezpłatnego porównania Pożyczek
z dużej liczby źródeł pożyczki mnóstwo inwestorów
na różnorodnych warunkach plastycznych jak sytuacja jakiej się znajdujesz.

pozyczki pozabankowe

My homepage: pod zastaw

Anonymous said...

I am curious to find out what blog system you are using?
I'm having some minor securty problems wifh my latest blog
and I would like to find something more safeguarded.

Do you have any suggestions?

Also visit my homepage: conveyancing ()