PENAWAR JERAWAT DAN JERAGAT


penawar jegarat dan jerawat
salam,,,

Mir kerap kali dapat call dan email berkenaan ,, adakah Beutskin essence dapat membantu penyakit jerawat dan jeragat??

YES,, dengan menggunakan product BE ni,, anda tidak perlu risau tentang kesan selepas makan product ini,, kerana ia akan bertindak dari dalam dengan menyingkirkan toxin didalam badan,, saluran badan yang selama ini berkumpul didalam saluran darah,, ia juga akan membaiki organ Hati dengan menyingkirkan toksin seterus nya membuang toksin melalui Urien ( air kencing ) oleh yang demikian,, selepas makan 2 biji BE anda digalakkan minum air secukupnya bagi proses penyingkiran toxin dalam badan,, ada ketikanya,, hari ke 3-5 ,, jerawat halus akan muncul tiba-tiba selepas pengambilan 2 biji pagi + 2 biji malam ( untuk penggunaan pertama kali makan 2 biji pagi + 2 biji malam selama seminggu )

Jika jerawat halus tumbuh dari kulit muka,, jangan risau,, kerana BE telah mula bertindak didalam badan,, benda ini biasa terjadi pada hari ke 3 atau ke 5,, dan dalam masa 2 hari,, ia akan kembali normal,..

KESAN2 SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE
3 hari:
menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang. Kadar peneutralan dlm badan meningkat dgn ketara sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dgn ketara, ketidakseimbangan 'qi'dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari:
...
keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dlm hati, buah pinggang & darah dpt disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dlm badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut. Memulihkan dan meningkat kekenyalan dinding darah pada masa yg sama menyelaraskan fungsi ovari

30 hari:
Toksin pada organ dalaman badan dpt disingkirkan lalu dipenuhi dgn bekalan nutrien yg diperlukan, keupayaan balik pulih kulit ditingkatkan. Fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efktif.

60 hari:
meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan dpd kulit yg berwarna kuning gelap kpd kulit cerah berseri2.

90 hari:
Lebihan lipofusin & radikal bebas dlm badan disingkirkan, sel2 menjadi aktif & keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yg cantik & kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
Metabolisma badan berada dlm keadaan, peredaran yg baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna
Hubungi mirul 0173980989 / 0192047194 / add bb pin 23366d62
Penghantaran percuma bagi tempahan kali pertamaNo comments: