SLIMMERZ CAPSULENama produk : Slimmerz Capsule (NEW)
Berat : 250mg x 60 capsules
Harga : RM350.00 (SP)

"Produk Yang Mengubah Kualiti Berat Badan Manusia "

 • Dirumuskan dengan kombinasi pati tumbuhan semula jadi yang berkualiti
  * Dihasil berasaskan ‘Teori Sel Adipos’ yang terkini.
  * Menguraikan lemak dengan pantas.
  * Mengasingkan gula berlebihan di dalam darah dan pembentukan sel lemak yang baru.
  * Menghapuskan lemak berlebihan di bahagian pinggang
  * Menyingkirkan isi badan badan berlebihan di bahagian perut
  * Menghapuskan himpunan lemak dibahagian punggung
  * mempercepatkan penguraian lemak dibahagian peha
  * Selamat, stabil dan berkesan.

  Dengan berasaskan Teori Sel-sel Adipos, Kapsul Slimmerz menyingkirkan radikal bebas dengan pantas, mengaktifkan Mitokondria untuk menghasilkan tenaga dan mengeimbangkan Sel-sel Lemak Penyimpan & Sel-sel Lemak Penghasil tenaga demi mencapai kelangsingan.


  5 CIRI UTAMA

  1) Meningkatkan penguraian tisu lemak.
  2) Produk pelangsingan badan yang berkesan, sihat dan selamat ia sendiri menjalani pemeriksaan oleh kementerian kesihatan dan sahkan selamat dan berkesan.
  3) Melangsingkan dan menyahtoksikkan badan, melicinkan kulit.
  4) Melindungi otot dan mengekalkan kandungan air dalam badan, menyelaraskan kadar metabolismetisu adipos.
  5) Menyingkirkan lemak tanpa mengurangkan kandungan air, tidak mengakibatkan cirit-birit atau memudaratkan organ dalaman.
 
FUNGSI PRODUK :

# Prinsip pengaktifan 5 kali ganda yang unik. Ia dapat mengaktifkan enzim lemak dan mencapai kadar penguraian lemak sehingga 32 kali ganda berbanding dengan sebelumnya.

# Selepas penggunaan produk selama 20 minit, ia dapat diserap dengan segera oleh tubuh badan dan menambahkan rembesan TGE dibahagian tubuh badan yang mempunyai himpunan lemak. Ia juga melindungi sel badan yang selama ini bertindak apabila badan kita bersenam,, walaupun kita tidak bersenam,, sel itu akan di active kan supaya bekerja

# Pati tumbuhan semulajadi yang diekstrak dengan bio-teknologi ini dapat memutuskan 'rantai penyerapan dan penghadaman' lemak dengan segera.

# Membetulkan metabolisme molekul lemak yang terganggu dibahagian tertentu atau secara keseluruhannya. Ia menguraikan sel lemak lebihan yang terkumpul dan mengawal pembentukan lemak baru.

# Penyelarasan metabolisme molekul lemak secara keseluruhan, menambahkan kandungan air yang diperlukan oleh tubuh badan, meningkatkan keanjalan dan kehalusan kulit.

# Mencantikan payu dara, punggung dan kulit. Memperbaiki peredaran darah, vena varicose dan membentuk ukuran badan yang menarik.


6 KEISTIMEWAAN

1. Tiada kesan sampingan.
2. Harga berpatutan & nilai untuk wang.
3. Melangsing tanpa sebarang tekanan.
4. Kulit tidak menggeleber.
5. Tidak perlu berdiet.
6. Mudah dan pantas.

3 PERINGKAT UTAMA

1. Penyahtoksikan
2. Rawatan
3. Konsolidasi

3 KEUNIKAN

1. Tanpa ciri-birit
2.    Tanpa berdiet
3. Tanpa rebound

UNTUK HASIL OPTIMUM :-
1. SNE kapsul
- Membekalkan khasiat.Memperbaiki genetik. Menyingkirkan radikal bebas. Mengeimbangkan hormon, di samping ia melancarkan darah dan mencuci saluran darah ,, supaya khasiat product dapat diserap dengan cepat
2. EXCEL TEA
- Menyingkirkan toksin. Mengurangkan lemak
3. Pemakanan yang seimbang. Tingkatkan pengambilan sayur- sayuran dan buah-buahan.

4. Bersenam dengan kerap.

5. Emosi jaga. Selalu bersikap optimistik
LANGKAH - LANGKAH SLIMMERZ BERTINDAK.
Hari 1 hingga Hari 10: Buncit di bahagian perut, pinggang dan punggung terasa panas, lemak dalam badan dipecahkan dan toksin
disingkirkan dari badan kita. Pada masa ini digalakan minum air dengan banyak.. supaya toksin dapat disingkirkan melalui air kencing
Hari 10 hingga Hari 20:
Perut yang buncit, pinggang dan punggung makin berubah, terasa haba mengalir di dalam badan, lemak dipecahkan dengan pantas. Berat badan mengurang 2 kg hingga 3kg, ukuran pinggang mengurang 2 cm hingga 6 cm. pada masa ini lemak di cairkan dan di tukarkan menjadi tenaga,,
Hari 20 hingga Hari 30:
Muka menjadi merah dan putih, badan menjadi langsing. Berat badan mengurang 2 kg hingga 3 kg lagi, ukuran pinggang mengurang 2 cm hingga 6 cm lagi.
Hari 30 hingga Hari 60:
Memasuki peringkat ke-2 ( box yang kedua ) . Slimmerz meningkatkan metabolisme lemak dan menyekat sel-sel lemak baru terbentuk. Membina keseimbangan di antara pengambilan dan penyerapan khasiat. Berat badan mengurang 2 kg hingga 6 kg. ada customer yang menggunakan mengatakan berat badan boleh turun 8kg sebulan
Hari 60 hingga Hari 90 ( jika sudah sampai berat badan ideal)
Memasuki peringkat konsolidasi. Slimmerz mengeimbangkan sel-sel lemak penyimpan dan sel-sel lemak penghasil tenaga. Lemak darah dikurangkan. Selepas berat badan ideal tercapai, ambil 1 kapsul setiap hari selama 3 bulan sebelum berhenti menggunakannya.
HASIL
1. Berat badan yang ideal.
2. Peningkatan kesihatan.

No comments: